Egy másik Origo-ról - Filmstúdió a XV. kerületben:)
Nem véletlen, hogy Budapesten sétálva egyre több világsztárba lehet botlani. Nálunk forgat Jeremy Irons, Anthony Hopkins vagy Uma Thurman, s a helyzet csak fokozódhat, hiszen Rákospalotán 2010 nyarán átadták a Benczúr László által tervezett Origo Filmstúdiót http://www.epiteszforum.hu/node/16550 is . Az Origo Filmstúdió központi épületének tereit a rendeltetéshez illő friss, kortárs belsőépítészeti világ jellemzi, amely sok helyen a díszletszerűség érzetét kelti. A belső világ ifj. Benczúr László és Weichinger Miklós elképzelései szerint http://www.epiteszforum.hu/node/17916 alakult ki, míg a ház építész tervezője Benczúr László volt.
A teljes projektet a Metszet egy korábbi számában Szabó Levente is véleményezte.http://www.epiteszforum.hu/node/17913


Nem véletlen, hogy Budapesten sétálva egyre több világsztárba lehet botlani. Nálunk forgat Jeremy Irons, Anthony Hopkins vagy Uma Thurman, s a helyzet csak fokozódhat, hiszen Rákospalotán 2010 nyarán átadták az Origo Filmstúdiót is.

Az Origo Filmstúdió központi épületének tereit a rendeltetéshez illő friss, kortárs belsőépítészeti világ jellemzi, amely sok helyen a díszletszerűség érzetét kelti. A belső világ ifj. Benczúr László és Weichinger Miklós elképzelései szerint alakult ki, míg a ház építész tervezője Benczúr László volt.

A teljes projektet a Metszet egy korábbi számában Szabó Levente is véleményezte.